Informationsmøder

Det kan være svært at vurdere, om et medlemskab af en loge er noget for en, da man aldrig helt ved, hvad man går ind til, før man er optaget. I Jotar forsøger vi at give så meget information om logen og logelivet som mulig inden en evt. optagelse. Vi inviterer derfor mænd, der er interesseret i en evt. optagelse i logen til et informationsmøde. Disse møder holder vi flere gange om året.

Et typisk informationsmøde afholdes samtidig med et almindeligt logemøde og har følgende forløb:

  • Du møder til informationsmødet, hvor du kommer til at hilse på logens brødre, der venter på at deltage i et logemøde i lunden. Sammen får i en øl/vand.
  • Mens logens brødre afholder den ceremonielle del af logemødet (som er hemmelig), holder vi første del af informationsmødet, hvor du vil blive orienteret om, hvad det vil sige at være medlem af logen, og hvad det koster. Du får her mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.
  • Når logebrødrene kommer ud fra den ceremonielle del, plejer vi at være færdig med første del af informationsmødet. Anden del af informationsmødet er, at du deltager i efterlogen sammen med logens brødre, da denne del ikke er hemmelig. I efterlogen spiser vi brodermåltidet (som vil være uden omkostninger for dig). Du får her mulighed for at snakke med logens brødre og opleve en del af logemødet, så du kan få et indtryk af, hvad det vil sige at være medlem af Jotar og Den Danske Druideorden.
  • Inden du forlader mødet, har vi aftalt en dato for opfølgning, så du har mulighed for at tænke over, om du vil søge optagelse i logen.

Er du interesseret i evt. at blive medlem – og kunne du tænke dig at deltage i et informationsmøde, så kontakt os på tlf. 71 78 42 14 eller send en besked via kontaktformularen.